Kattenoppas gezocht of hondenuitlaatservice nodig? Dierenoppas Utrecht levert betrouwbare verzorging van uw huisdieren en oppas aan huis (vakantieservice)

Dierenoppas Utrecht: betrouwbare oppasservice voor huisdieren, kattenoppas aan huis, hondenuitlaatservice/uitlaatdienst voor honden en verzorging van uw huisdieren als u weg bent (vakantieoppas/vakantieservice) Proclaimer

Dierenoppas Utrecht is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen onze uiterste best om alle informatie te laten kloppen en alles goed te laten werken. Merkt u desondanks dat er iets hapert? Laat het ons dan alstublieft meteen weten, dan corrigeren we het zo snel mogelijk.

Dierenoppas Utrecht »

Colofon

Deze website is gemaakt door Dierenoppas Utrecht. Alle teksten hebben we zelf geschreven, alle foto's zelf gemaakt. Daar zijn we best een beetje trots op. Net als op ons logo en het briefpapier, dat we ook zelf ontworpen hebben.

Auteursrecht en beeldrecht

De intellectuele eigendomsrechten van deze website, waaronder auteursrecht (copyright) en beeldrecht, behoren toe aan Dierenoppas Utrecht. Anders gezegd: de inhoud van alle pagina's, inclusief teksten en afbeeldingen, is eigendom van Dierenoppas Utrecht. U mag foto's en andere onderdelen alleen gebruiken wanneer we daar expliciet toestemming voor hebben gegeven. Niet vragen en toch gebruiken? Dat is niet netjes en bovendien bij wet verboden.

De copyrights van deze website liggen bij Dierenoppas Utrecht: alle content, inclusief foto's en teksten, is ons eigendom en mag u zonder toestemming niet gebruiken.

Links naar andere websites

Informatie van derden

Deze website bevat koppelingen naar sites van derden die niet onder het beheer van Dierenoppas Utrecht vallen. Wij zijn vanzelfsprekend niet verantwoordelijk voor de inhoud van die sites. Bij eventuele vragen of opmerkingen verzoeken we u contact op te nemen met de betreffende sitebeheerders.

Privacy

Bij Dierenoppas Utrecht respecteren we uw privacy, ook online. We zorgen ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Met uw gegevens zoals naam, telefoonnummer en e-mail gaan we zorgvuldig om. We maken deze informatie dan ook niet openbaar en geven deze nooit door aan derden.

Verkeersgegevens

Wanneer u dierenoppasutrecht.nl bezoekt, verzamelen we enkele niet-persoonlijke verkeersgegevens. Deze gegevens zijn dus niet naar een individueel herkenbare persoon te herleiden, maar algemeen van aard. We analyseren bijvoorbeeld hoe bezoekers de navigatie gebruiken en welke pagina's worden bezocht. Op die manier kunnen we de functionaliteit en inhoud van onze site verbeteren om u nog beter van dienst te zijn.