Dierenvervoer voor uw huisdier nodig? De dierentaxi van Dierenoppas Utrecht biedt uitkomst als u zonder vervoer zit.

Dierentaxi nodig? Moet tijdens uw vakantie het gras gemaaid worden, kunnen de nagels van uw huisdier wel een knipbeurt gebruiken, wilt u thuiskomen in een schoon huis? Dierenoppas Utrecht zorgt ervoor! Dierentaxi en medicatie

Moet uw huisdier naar de dierenarts of trimsalon maar heeft u weinig tijd of geen eigen vervoer? Dan fungeren wij graag als dierentaxi. Daarnaast verzorgen we andere diensten, waaronder het toedienen van medicatie.

Dierenoppas Utrecht »

Toedienen van medicatie

Het is natuurlijk heel vervelend als uw huisdier ziek is en medicatie nodig heeft. Het is niet altijd even gemakkelijk om medicijnen aan een dier te geven. Toch is het vaak heel belangrijk dat een medicijnenkuur niet wordt onderbroken. Lukt het u niet zelf om de medicatie te geven, dan komen wij graag bij u langs om u die zorg uit handen te nemen. We kunnen u wat tips en trucs geven waardoor het u misschien toch lukt de medicijnen te geven. Ook kunnen we u helpen bij het geven van dwangvoeding of een vochtinfuus. Voor de tarieven van het geven van medicatie aan uw huisdier kunt u contact met ons opnemen.

Kunnen de nagels van uw huisdier wel een knipbeurt gebruiken? Ook dat verzorgen we graag voor u. Bij Dierenoppas Utrecht is maatwerk geen probleem.

Tarieven dierentaxi

Soms is het lastig om dieren met het openbaar vervoer ergens heen te brengen en lang niet alle taxi’s staan huisdieren in hun auto toe. Onze dierentaxiservice biedt dan uitkomst. Bij een bezoek aan de dierenarts gaat u uiteraard mee, maar als uw hond naar de trimsalon gebracht moet worden, dan kunt u uw tijd misschien anders besteden. Wij halen uw hond op en brengen hem na zijn bezoek aan de trimster weer thuis.

Ook als uw huisdier bij ons komt logeren is het natuurlijk mogelijk onze taxidienst in te schakelen om hem op te halen en/of weer thuis te laten brengen.

Dierentaxi € 12,50 per enkele rit binnen de stad Utrecht. Dierentaxi € 22,50 per retour (maximaal 1 uur) binnen de stad Utrecht, ieder extra half uur € 5,-.

Contact »