Ons team met medewerkers bestaat uit ervaren, betrokken en betrouwbare professionals. Maak kennis met de dierverzorgers van Dierenoppas Utrecht.

Het team met medewerkers van Dierenoppas Utrecht bestaat uit ervaren, betrokken en betrouwbare professionals. We maken graag met u kennis. Over ons

Wij zijn Susan Koppies en Marloes van Ulden, oprichters van Dierenoppas Utrecht. We hebben elkaar leren kennen als collega's bij het dierenasiel in Utrecht. We hebben één grote gedeelde passie: dieren. Daarom zijn we Dierenoppas Utrecht begonnen. Graag stellen we ons aan u voor.

Dierenoppas Utrecht »

Marloes

Voor dieren zorgen en ze respecteren is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid met veel dieren om me heen, waaronder katten en honden.
Ook heb ik jarenlang de dagelijkse zorg voor de dieren van een kinderboerderij gehad, waaronder kippen, konijnen, schapen, ganzen, eenden, nandoes, hangbuikzwijnen, geiten, ezels en pony's. Na het behalen van mijn hbo-diploma heb ik een tijd in de zorg gewerkt.

Ruim negen jaar heb ik bij het dierenasiel in Utrecht gewerkt en daar veel kennis en ervaring opgedaan. Mijn huis deel ik met een ietwat verlegen poes en een prachtige kater die Fiv heeft, uiteraard allebei uit het asiel.

Dankzij Dierenoppas Utrecht blijven uw huisdieren relaxed en goed verzorgd in hun eigen, vertrouwde omgeving. Zo kunt u ontspannen en onbezorgd van huis.

Susan

Ook bij mij was het huishouden van jongs af aan niet compleet zonder een paar viervoeters. Ik heb jarenlang als directiesecretaresse gewerkt maar besloot het roer om te gooien en iets anders te doen met mijn leven. Mijn mantelpak en hoge hakken heb ik verruild voor een spijkerbroek en bergschoenen en ik heb me op mijn passie gestort… dieren.

Ik heb bij drie verschillende asielen gewerkt en daar veel kennis en ervaring opgedaan met honden, katten, konijnen en knaagdieren. Omdat ik een voorliefde heb voor bejaarden en kneuzen, lopen in mijn eigen huis voornamelijk heel oude of terminale ex-asielkatten rond die ik nog een fijn laatste thuis probeer te geven.

Dankzij Dierenoppas Utrecht blijven uw huisdieren relaxed en goed verzorgd thuis zodat u ontspannen en onbezorgd van huis kunt.