Ons team met medewerkers bestaat uit ervaren, betrokken en betrouwbare professionals. Maak kennis met de dierverzorgers van Dierenoppas Utrecht.

Het team met medewerkers van Dierenoppas Utrecht bestaat uit ervaren, betrokken en betrouwbare professionals. We maken graag met u kennis. Over ons

Wij zijn Susan Koppies en Marloes van Ulden, oprichters van Dierenoppas Utrecht. We hebben elkaar leren kennen als collega's bij het dierenasiel in Utrecht. We hebben één grote gedeelde passie: dieren. Daarom zijn we Dierenoppas Utrecht begonnen. Graag stellen we ons aan u voor.

Dierenoppas Utrecht »

Marloes

Voor dieren zorgen en ze respecteren is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid met veel dieren om me heen, waaronder katten en honden, en ik heb jarenlang de dagelijkse zorg voor de dieren van onze kinderboerderij gehad. Daar liepen verschillende soorten beesten rond, waaronder kippen, konijnen, schapen, ganzen, eenden, nandoes, hangbuikzwijnen, geiten, ezels en pony's. Na het behalen van mijn hbo-diploma heb ik een tijd in de zorg gewerkt.

Ruim negen jaar geleden ben ik bij het dierenasiel in Utrecht gaan werken en nog steeds ben ik daar een paar keer per week te vinden. Mijn huis deel ik met een poes van veertien jaar en een prachtige kater van zes jaar die Fiv heeft, uiteraard uit het asiel.

Dankzij Dierenoppas Utrecht blijven uw huisdieren relaxed en goed verzorgd in hun eigen, vertrouwde omgeving. Zo kunt u ontspannen en onbezorgd van huis.

Susan

Ook bij mij was het huishouden van jongs af aan niet compleet zonder een paar viervoeters. Ik heb jarenlang als directiesecretaresse gewerkt maar besloot het roer om te gooien en iets anders te doen met mijn leven. Mijn mantelpak en hoge hakken heb ik verruild voor een spijkerbroek en bergschoenen en ik heb me op mijn passie gestort… dieren.

Inmiddels heb ik bij drie verschillende asielen veel kennis en ervaring opgedaan met honden, katten, konijnen en knaagdieren. In mijn huis lopen naast mijn vier eigen katten, regelmatig asielkatjes rond die tijdelijk bij mij in opvang zijn. Mijn eigen katten zijn voornamelijk heel oude of terminale ex-asielkatten die ik nog een fijn laatste thuis bied.

Dankzij Dierenoppas Utrecht blijven uw huisdieren relaxed en goed verzorgd thuis zodat u ontspannen en onbezorgd van huis kunt.