Dierenoppas Utrecht biedt ook verzorging van uw konijn, knaagdier, vogel, vis, reptiel of ander huisdier

Dierenoppas Utrecht verzorgt uw vogel (papagaai, parkiet), vissen, konijn of knaagdier (hamster, cavia, gerbil, degoe, chinchilla etc) graag. Exotische dieren zoals een schildpad, gekko, kameleon of baardagaam zijn evenmin een probleem. Andere dieren

U gaat op vakantie, een weekendje weg of bent door omstandigheden zelf even niet in staat om voor uw konijn, cavia, parkiet of ander huisdier te zorgen. Dan komen wij graag langs om hem de verzorging te geven die hij gewend is.

Dierenoppas Utrecht »

Konijnen, knagers en andere dieren

Als u een konijn, knaagdier, vogel, vis, reptiel of ander huisdier heeft, dan komen wij met alle plezier bij u thuis om voor hem te zorgen tijdens de vakantie.

De verzorging van de verschillende dieren wordt natuurlijk afgestemd op hun behoefte.
Voor bijvoorbeeld konijnen en knaagdieren geldt dat we ze voorzien van voer en schoon drinkwater, het hok schoonhouden en indien gewenst helemaal verschonen. Ook zullen we ze aandacht geven als ze dat op prijs stellen.

Service van de zaak

Tussen de verzorging door leggen we desgewenst meteen even uw post apart, geven uw kamerplanten water, zetten het vuilnis aan de straat, voeren de vissen en sproeien de tuin. Als u langer dan een paar dagen weg bent, laten we u tussentijds even weten hoe het met uw huisdier gaat. Die service kost niets extra en krijgt u er gewoon van ons bij.

Dierenoppas Utrecht verzorgt ook vogels als huisdier zoals een grasparkiet,  kanarie,  agapornis (dwergpapegaai), valkparkiet, papegaai of kip.

Korte of lange oppasperiodes

U kunt ons in principe voor heel korte en lange periodes inschakelen. Tijdens schoolvakanties kunnen we u echter niet van dienst zijn als de oppasperiode korter is dan 5 dagen.

Dierenoppas Utrecht verzorgt ook uw konijn, hamster, cavia, woestijnrat, chinchilla of degoe en andere kleine knaagdieren

Tarieven andere dieren

€ 9,50 per dag voor een eenmaal daags bezoek
€ 1,00 per dag voor ieder extra dier in hetzelfde onderkomen
€ 2,00 per dag voor een dier dat apart gehuisvest is
€ 6,00 toeslag bij een korte oppasperiode (3 dagen of korter)

Contact »