Dierenoppas Utrecht biedt ook verzorging van uw konijn, knaagdier, vogel, vis, reptiel of ander huisdier

Dierenoppas Utrecht verzorgt uw vogel (papagaai, parkiet), vissen, konijn of knaagdier (hamster, cavia, gerbil, degoe, chinchilla etc) graag. Exotische dieren zoals een schildpad, gekko, kameleon of baardagaam zijn evenmin een probleem. Andere dieren

U gaat weg en zoekt verzorging voor uw konijn, hamster, cavia, fret, gerbil, chinchilla, parkiet, papegaai, goudvis, schildpad, kip, paard, kameleon, baardagaam of een ander huisdier?

Dierenoppas Utrecht »

Konijnen, knagers en andere dieren

Als u een konijn, knaagdier, vogel, vis, reptiel of ander huisdier heeft, dan komen wij met alle plezier bij u thuis om voor hem te zorgen tijdens de vakantie. Een andere mogelijkheid is, dat uw huisdier bij ons komt logeren in zijn eigen hok of verblijf.

De verzorging van de verschillende dieren wordt natuurlijk afgestemd op hun behoefte.
Voor bijvoorbeeld konijnen en knaagdieren geldt dat we ze voorzien van voer en schoon drinkwater, het hok schoonhouden en indien gewenst helemaal verschonen. Ook zullen we ze aandacht geven als ze dat op prijs stellen.

Service van de zaak

Tussen de verzorging door leggen we desgewenst meteen even uw post apart, geven uw kamerplanten water, zetten het vuilnis aan de straat, voeren de vissen en sproeien de tuin. Als u langer dan een paar dagen weg bent, laten we u tussentijds even weten hoe het met uw huisdier gaat. Die service kost niets extra en krijgt u er gewoon van ons bij.

Liever uit logeren?

Kiest u er liever voor om uw huisdier (in zijn eigen verblijf) bij ons onder te brengen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De dieren logeren gewoon bij één van ons thuis. Dat betekent, naast een hoop aandacht en huiselijke gezelligheid, ook dat het aantal logees dat we kunnen huisvesten beperkt is. Voor konijnen of cavia’s is er eventueel een hok beschikbaar dat u kunt huren.

Heeft u zelf geen vervoer of vindt u het makkelijk dat uw dier wordt opgehaald? Dan kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze taxiservice.

Dierenoppas Utrecht verzorgt ook vogels als huisdier zoals een grasparkiet,  kanarie,  agapornis (dwergpapegaai), valkparkiet, papegaai of kip.

Tarieven

€ 9,00 per bezoek aan huis. Afhankelijk van het aantal dieren en de huisvesting geldt eventueel een meerprijs.

Logeren bij Dierenoppas Utrecht:

  • Konijn, cavia, fret etc.in eigen verblijf: € 5,50 per dag.
  • Kleine knaagdieren (hamsters, gerbils etc.) € 3,00 per dag per (eigen) kooi of hok.
  • Huur konijnenhok: € 1,00 per dag, huur caviakooi € 0,50 per dag.

Tarieven voor andere huisdieren worden in overleg bepaald. Neemt u vooral contact met ons op om te zien wat wij voor u en uw huisdier kunnen betekenen.

Contact »

Dierenoppas Utrecht verzorgt ook uw konijn, hamster, cavia, woestijnrat, chinchilla of degoe en andere kleine knaagdieren