Kattenpension of kattenhotel gevraagd? Overweeg dan kattenoppas aan huis: betrouwbare verzorging en oppas katten aan huis. Oppasdienst voor poezen en katers in Utrecht.

Oppas voor katten tijdens vakantie nodig? Katten oppas aan huis gevraagd?  Kattenpension of kattenhotel gezocht? Dierenoppas Utrecht voor betrouwbare kattenoppas aan huis, ook voor poezen en katers met bijvoorbeeld diabetes of kattenaids. Kattenoppas aan huis

U gaat op vakantie, een weekendje weg, of bent door omstandigheden zelf even niet in staat om voor uw kat te zorgen. U kunt uw huisgenoot natuurlijk naar het pension brengen, maar is een oppas aan huis niet veel fijner?

Dierenoppas Utrecht »

Als de baas van huis is...

Katten hechten erg aan hun leefomgeving en blijven het liefst in hun eigen huis tijdens uw afwezigheid. Verblijf in een pension, waar ze de ruimte met vreemde katten moeten delen, zorgt vaak voor stress. Als u wilt dat uw kat een fijne tijd heeft tijdens uw vakantie of afwezigheid, dan kunt u met een gerust hart een beroep op ons doen om uw kat in zijn eigen huis de zorg te geven die hij gewend is.

Basiswerkzaamheden

We komen in overleg dagelijks bij u thuis om uw kat te voorzien van voer, schoon drinkwater en medicijnen als dat nodig is. Daarnaast zorgen we voor een schone kattenbak en houden we de directe leefomgeving van uw kat schoon. We houden zijn fysieke gesteldheid goed in de gaten en geven uw kat vanzelfsprekend heel veel aandacht in de vorm van aaien, knuffelen, borstelen en spelen.

Dierenoppas Utrecht staat voor kwalitatief goede zorg. Dat betekent dat wij niet even snel de kat te eten geven, de bak doen en hem een aai over zijn bol geven, maar dat wij uitgebreid de tijd nemen om uw kat op zijn gemak te stellen en hem te verwennen. Dat vinden wij niet alleen prettig, maar ook onze oppaskatten vinden dat heel fijn.

Katten oppas dienst in Utrecht nodig of poezenoppasdienst bij u thuis gevraagd? Dierenoppas Utrecht verzorgt kattenoppas aan huis. Dankzij onze poezenoppas kunt u onbezorgd op vakantie.

Service van de zaak

Tussen de verzorging door leggen we desgewenst meteen even uw post apart, geven uw kamerplanten water, zetten het vuilnis aan de straat, voeren de vissen en sproeien de tuin. Als u langer dan een paar dagen weg bent, laten we u tussentijds even weten hoe het met uw huisdier gaat. Die service kost niets extra en krijgt u er gewoon van ons bij.

Als uw kat extra zorg nodig heeft

Voor sommige dieren is een oppas aan huis echt een uitkomst, denk bijvoorbeeld aan schuwe katten, bejaarde katten of katten met gezondheidsproblemen. Wij hebben veel ervaring met oude en zieke katten en weten precies waar we op moeten letten. Heeft uw kat medicatie nodig, dan zorgen wij er zonder problemen voor dat hij die op tijd krijgt.

Korte of lange oppasperiodes

U kunt ons in principe voor heel korte en lange periodes inschakelen. Tijdens schoolvakanties kunnen we u echter niet van dienst zijn als de oppasperiode korter is dan 5 dagen.

Tarieven kat

€ 11,50 per dag voor een uitgebreid eenmaal daags bezoek
€ 4,00 per dag extra voor een tweede kat of konijn/cavia (kleine huisdieren € 2,00)
€ 1,00 per dag voor ieder extra dier
€ 6,00 toeslag bij een korte oppasperiode (3 dagen of korter)

Contact »