Professionele hondenuitlaatservice gezocht of hondenoppas gezocht? De individuele hondenoppas en uitlaatservice voor honden van Dierenoppas Utrecht is de ideale uitlaatdienst voor uw hond.

hondenpension of hondenhotel nodig, honden uitlaat service (hus) gezocht of honden oppas dienst gevraagd? De individuele honden uitlaatdienst van Dierenoppas Utrecht is handig als uw hond niet mee kan met een reguliere uitlaatservice voor honden. Uw hond in goede handen

U gaat een dagje weg, naar uw werk of u bent (tijdelijk) zelf wat minder goed ter been en u heeft een hond, wat dan? Met onze individuele hondenuitlaatservice is uw viervoeter in goede handen.

Dierenoppas Utrecht »

Individuele hondenuitlaatdienst

Wij wandelen alleen op individuele basis met honden, dus niet in een groep. Onze persoonlijke hondenuitlaatdienst is niet alleen prettig voor de hond, maar echt een uitkomst als uw hond bijvoorbeeld loops, jong, oud of wat minder sociaal is. Ook zijn we heel flexibel, u kunt ons op vaste dagen inschakelen maar ook op incidentele basis.

Wandelservice

Wij nemen uw hond mee voor een heerlijke wandeling in zijn eigen omgeving, gewoon één-op-één, zonder andere honden. We hebben dus alle tijd en aandacht voor uw trouwe viervoeter en geven hem aandacht in de vorm van borstelen, spelen en aaien. U kunt kiezen voor een korte wandeling (20-30 minuten) of voor een lange (45-60 minuten), net wat uw hond nodig heeft. Vindt u het leuk als we uw hond meenemen naar bijvoorbeeld het bos? Dan kan dat natuurlijk ook.

Bij thuiskomst zorgen we voor een bak vers drinkwater en geven we uw hond desgewenst te eten. Uiteraard lopen wij niet direct de deur uit, maar nemen de tijd om uw hond nog even te aaien, borstelen of met hem te spelen.

uitlaatdienst, walk a dog, honden uitlaat, hondenuitlaatservice, hus, uitlaatservice of uitlaat service voor uw hond gezocht of hondenoppas gevraagd? De individuele hondenuitlaatdienst van Dierenoppas Utrecht is de perfecte uitlaatservice

Als uw hond suikerziekte heeft

Heeft u een hond met diabetes (suikerziekte) en wilt u een keer een dagje weg, dan kunt u de verzorging van uw hond met een gerust hart aan ons overlaten. We hebben ruime ervaring in het toedienen van insuline aan honden. Heeft uw hond een andere aandoening waarvoor medicatie nodig is, dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Tarieven

Korte wandeling (20-30 minuten): € 12,50
Lange wandeling (45-60 minuten): € 17,50
"Even lekker naar het bos"-wandeling: € 22,50

Heeft u twee of meer honden, dan betaalt u € 5,- extra per hond. Voorwaarde is wel, dat de honden tegelijkertijd door één persoon uitgelaten kunnen worden.

Contact »